• Новинка
(10 бр/лот) термостат KSD301 NC, температурен прекъсвач, нормално затворен,NC 105 градуса по Целзий.

(10 бр/лот) термостат KSD301 NC, температурен прекъсвач, нормално затворен,NC 105 градуса по Целзий.

BGN 11.49

Сума
Продуктът е наличен

Термостат серия KSD301 ( автоматично нулиране). Тип на Действие : N. C. Type ( Нормално Затворен, Свързан ) Лот от 10 броя.
100% Чисто Нов, Никога Не Е Бил Използван. Отговаря На Изискванията На Ro HS.
Структура и приложение :
Продукт серия KSD301-това е нещо като термостат, който използва биметаллический диск като на чувствителен елемент за температурата. Биметаллический диск се намира в свободно състояние, както контакти затворен, когато електрически уред работи в нормално състояние. Когато температурата на околната среда се повишава до определена работна температура, контакти размыкаются, тъй като биметаллический диск е деформиран, за да скочи при нагряване, а след това веригата се изключва за контрол на температурата .След това контактите автоматично ще се затвори, за да изключите верига, когато електрически уред охлади до температура за нулиране. Този продукт е широко използван в диспенсере за вода, електрически бойлере за вода, дезинфицирующем килера, електрическа топлинна вакуумна колба, електрически процеждаща, рисоварке, климатик и т.н.
Характеристики :
Стабилизиран производителност ,точност ръководят контрол на температурата, малък обем, светлина, висока надеждност и малки смущения за безжична връзка и т.н.
предпазни мерки :
1.моля, дръжте капачката плътно затварящ се с монтажна повърхност на контролирани уреда при инсталиране.Моля, избършете проводящата Силициева смазване на чувствителната повърхност, за да се гарантира ефект измерване на температурата.
2. Никога не се унищожи, не ослабляйте и не деформируйте горната част на повърхността на покрива по време на инсталацията, за да се избегне каквато и да било влияние върху нейното изпълнение.
3. Никога не инфильтрируйте liqiud в термостат, нито внимателно се прилага натиск, за да се справи обвивка, нито промяна на формата на клеми външни публикации по собствена воля .
4.за продукти, използвани във веригата при tox не по-5 A, Моля изберете тел с повърхността на напречното сечение на меден ядро в рамките на 0,5-1мм2 за връзка. А за тези, които се използват във вериги с ток не по-10А, Моля изберете тел с корссом-напречното сечение на повърхността на меден ядро попада в диапазона 0,75-1,5 мм за свързване.
5. съхранявайте продукта в чист сух склад при добра вентилация и отсъствие на агресивни газове, а също и с относителна влажност по-малко от 90% и температура на околната среда под 40С.
*********************************************************************************************************************
Доставка :
1. вносни мита, данъци и такси не са включени в крайната цена или разходи за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
2.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Правилата на връщане :
Ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас в рамките на 30 дни, можете да изберете за връщане на парите или замяна на продукта.
Контакти :
Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. поради разликата в часовите зони не можем веднага да ви отговори, но обещаваме да ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани свойства

Тип Елемент:
Ключове
Характеристики:
Нормално Е Близо
документ:
CQC
Номер На Модела:
KSD301/105C-10
Тип На Ключа:
Температурен Прекъсвач
Гаранция:
1

Най-добри сделки