• Новинка
2017 високо качество на ръчен бод кожен калъф за ключове Капак за Audi line A3 A5 Q3 Q5 A6 C5 C6 A4 B6 B7 B8 TT 80 S6, 3 бутона

2017 високо качество на ръчен бод кожен калъф за ключове Капак за Audi line A3 A5 Q3 Q5 A6 C5 C6

BGN 7.95

Сума
Продуктът е наличен

Характеристики : име на продукта : капачка на ключа на колата (като кожата) материал : кожа Цвят : черна линия / червена линия опаковка : 1бр предназначение : декоративна защита на ключа, за предотвратяване на корозия, инструкции за инсталиране :
Почистете повърхността на автомобила, пазете я суха, лесно се инсталира без пробиване, без повреди
Приятелско напомняне : моля сравнете вашия продукт преди да си купите на добри свойства на продукта на снимката ключ за колата, ключовете от колата и снимки на същото, че и ключовете от колата, за да се определи покупката! Благодарим ви!
Скъпи приятели, това е нова магазин продавача, аз съм добър продавач! Ключовете от колата на продавача-това е 100% кожа, и много от купувачите също обичат да дават много добра оценка на качеството на продуктите е гарантирано! А търговецът използва скорост продажба официалната логистиката, така че купувачите да получават продукти, по-бързо, както и максимална степен на защита на вашите интереси! Ако ви харесва, надявам се да не го пропуснете! Благодарим ви!

Декларирани свойства

Вид На Материала:
Най-Горния Слой На Кожата
търговска марка:
ВОМРКА

Най-добри сделки