• Новинка
(100 бр. / лот) Нормално отворен термостат, превключвател на температурата, няма 80 градуса по Целзий KSD301 10A 250V .

(100 бр. / лот) Нормално отворен термостат, превключвател на температурата, няма 80 градуса по Целзий

BGN 83.17

Сума
Продуктът е наличен

Термостат серия KSD301 ( автоматично нулиране). Тип на Действие : N. O. Type ( Нормално Отворен, Отключенный ) Лот от 100 броя.
100% Чисто Нов, Никога Не Е Бил Използван. Отговаря На Изискванията На Ro HS.
Характеристики :
Стабилизиран производителност ,точност ръководят контрол на температурата, малък обем, светлина, висока надеждност и малки смущения за безжична връзка и т.н.
предпазни мерки :
1.моля, дръжте капачката плътно затварящ се с монтажна повърхност на контролирани уреда при инсталиране.Моля, избършете проводящата Силициева смазване на чувствителната повърхност, за да се гарантира ефект измерване на температурата.
2. Никога не се унищожи, не ослабляйте и не деформируйте горната част на повърхността на покрива по време на инсталацията, за да се избегне каквато и да било влияние върху нейното изпълнение.
3. Никога не инфильтрируйте liqiud в термостат, нито внимателно се прилага натиск, за да се справи обвивка, нито промяна на формата на клеми външни публикации по собствена воля .
4.за продукти, използвани във веригата при tox не по-5 A, Моля изберете тел с повърхността на напречното сечение на меден ядро в рамките на 0,5-1мм2 за връзка. А за тези, които се използват във вериги с ток не по-10А, Моля изберете тел с корссом-напречното сечение на повърхността на меден ядро попада в диапазона 0,75-1,5 мм за свързване.
5. съхранявайте продукта в чист сух склад при добра вентилация и отсъствие на агресивни газове, а също и с относителна влажност по-малко от 90% и температура на околната среда под 40С.
*********************************************************************************************************************
Доставка :
1. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
2.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Правилата на връщане :
Ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас в рамките на 30 дни, можете да изберете за връщане на парите или замяна на продукта.
Контакти :
Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. поради разликата в часовите зони не можем веднага да ви отговори, но обещаваме да ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани свойства

Тип Елемент:
Ключове
Характеристики:
нормално отворен
документ:
CQC, RoHS
Номер На Модела:
KSD301/NO80C-100
Тип На Ключа:
Температурен Прекъсвач
Гаранция:
1

Най-добри сделки