• Новинка
Пълен квадратен диамант и планински кристал мозайка Диамант живопис цвете сливи светлобежов мозайка, живопис Диамант живопис кръст Бод

Пълен квадратен диамант и планински кристал мозайка Диамант живопис цвете сливи светлобежов мозайка, живопис

BGN 8.48
BGN 7.00 -17 %

Сума
Продуктът е наличен

Но са възможни и други случаи на закъснение, например, лошо време и забавя пристигане в страната си, а пощенска система, забавя изпращането от местния пощенски клон и така нататък.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка). чертеж трябва да се пазят чисти, в противен случай, силата на залепване повлияна в.смола диамант несъедобна, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. Направи си САМ diamond draw човек, на всяка възраст може да бъде направен, тъй като, в това число деца, членове на семейството и така семейството е по-топло. Тарифа : след като стоките са пристигнали в страната си, той може да произвежда определени тарифи в някои страни.
[Съвети]
1. Моля, ясно ни уведомите информация за адреса на купувача при търговия, ние ще се борим, за да бъде полезен за вас в същото време, и ние напълно уважаваме вашите бизнес тайни, никога не прави нищо вредно за интересите на поведение. заплитания нужда от плоски срещу чисти, без пукнатини. Направи си САМ живопис Диамант изискан, за да даде на приятели и близки, за да изразят добри пожелания, за да споделя. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си. Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят. диаманти, за да се запази тиксо стягане на венците.
Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-смола, цели мозаечни модели высверлены елмаз от смола, базова карта с фотобумагой.

Декларирани свойства

Размер:
20x20cm, 30x30cm, 40x40cm, 50x50cm, 25X25CM, 45x45cm, 60X60CM, 70X70CM
Стил:
Модерен
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Материал:
Смола
Форма:
триизмерно изображение
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Форма На Диаманта:
Площ
Воспользуйся:
Модел
Рамка:
No
търговска марка:
Звездата На Чжуй
Област Оклейки:
Пълен
Вид На Модела:
Домашни любимци
Брой цветове:
30-45 цвят за нормална
Приложимо Място:
Спалня И Хол
комплекти в пакет:
инструменти, диаманти от смоли, печатни канва
Комплекти:
Незаконченная диамантена мозайка
Инструменти:
Пинсети, Пикап-Инструменти
Тип CanvasDiamond:
Диамант живопис кръстат бод планински кристал, мозайка пълен квадратен Диамант E

Най-добри сделки