• Новинка
XYCING E350 HUD 5.8 Инчов Car Head Up Display Windscreen Projector OBD2 Car Driving Data Speeding Warning MPH Fuel Speedometer

XYCING E350 HUD 5.8 Инчов Car Head Up Display Windscreen Projector OBD2 Car Driving Data Speeding Warning

BGN 71.84
BGN 51.00 -29 %

Сума
Продуктът е наличен


HUD съкратено от Head Up Display.Той показва данните на шофиране на преден предното стъкло, като скорост, обороти в минута, разход на гориво, температура на вода, стрес, избягване на несигурност водачи, поради наблюдение на уред по време на движение. Водачите могат да четат информация за шофиране и винаги могат да поддържат добро състояние на пътя с помощта на HUD.

XYCING E350 HUD основни функции и характеристики :
1. достъпен е за автомобили с пристанище OBD2 и EUOBD (система за автоматична диагностика на колата), щепсела и да играе.
2. Екран с 5,8-инчов HD-дисплей
3. многоцветен дизайн прави екрана по-богат и лесен за четене
4. нано-технология за премахване на двойното отражения, по-ясни.
5. ново : измерване на разстояние движение
6. богатото съдържание на : скорост, об / мин, температурата на водата, напрежението, незабавен разход на гориво, среден разход на гориво,измерване на разстояния шофиране, напрежение, напомняния за преместване, усталостные напомняния за шофиране, аларма за ниско напрежение,аларма за висока температура на водата, аларма превишена скорост, аларма за неизправност на двигателя, премахване на код за неизправност, свободно преминаване между презрение и милями.
6. автоматично включване/изключване на захранването : стартиране и изключване на HUD със стартирането и выключением кола, ефективна защита на акумулатора;запазване режима на ръчно превключване, по-лесно управление на HUD.
7. автоматичен и ръчен режим за корекция на яркостта, шофиране без отблясъци
Ние подкрепяме Paypal и следните начини за плащане. Всички плащания, направени от Ali Express, обработени и защитени от система за защита на купувачите.
1, Моля, проверете внимателно адреса си, преди да плати. Всички промени, моля, свържете се с нас възможно най-скоро. Номер за проследяване ще се актуализира в , след като стоката бъде изпратена.
2, вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. Ние обикновено обявяваме по-ниска цена по фактура/сметка, за да помогне да се избегнат някои от възможните мита или данъци и такси. Ако пратката ще бъде строго проверена митница, ви все още ще трябва да плащат данък за почистване на митницата. Ние няма да плащат митнически данъци и такси. Ако имате специални желания, моля свържете се с нас.
3, моля, отворете пратката, в присъствието на пощенски служител, ако пратката е повредена или празен(откраднат), моля, посъветвайте се с пощенската служба да предостави официален документ, особено хартия за заявка претенции.
1, гаранцията е 12 месеца. Ако имате някакви проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас за потвърждение, Можете да го върне обратно към нас, за ремонт, замяна или връщане на парите. Ние не носим отговорност за всякакви физически щети или вреди, причинени от неправилното използване на купувача.
2, всички върнати детайли трябва да бъдат с оригинална опаковка и ни предоставят онлайн номер за проследяване.
1, Ние се стремим да направим клиентите удовлетворени. Моля, моля, пишете ни на 5 звезди за обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт или услуга. Благодарим ви!
2, Ако не са доволни, когато получите поръчката, или имате нужда от всякаква помощ при използване, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарим ви!

Декларирани свойства

Името Размер:
135 * 80*15мм
Изходна Честота:
ривинг данни предупреждение за превишаване на скоростта мили ч резервоар за измерване на скоростта
търговска марка:
XYCING
Кабел или безжична връзка:
Жичен
Номинална мощност:
5.8 инчов автомобилен централен дисплей проектор предното стъкло OBD2 кола
Размер На Дисплея:
5,8 инча
Тегло на продукта:
110 г
Температура На Околната Среда:
- 40С - + 80С атмосферното налягане 86-106кпа
Нивото на звуковия сигнал:
>> > =30 db
Работно напрежение:
9V~16Vdc(12Vdc / 400mA)
Относителна Влажност На Въздуха:
10% -95% от шума на околната среда
Марка На Автомобила:
OBDII / EU-OBD

Най-добри сделки