• Новинка
3.7 V 3400mAh 376882 полимерна литиево-йонна / литиево-йонна батерия за tablet PC power bank gps mobile cell phone

3.7 V 3400mAh 376882 полимерна литиево-йонна / литиево-йонна батерия за tablet PC power bank gps mobile

BGN 17.44
BGN 13.00 -25 %

Сума
Продуктът е наличен

Батерията не поставяйте във вода.0 C
Батерията е снабдена със защитна плоча, която има функции за предотвратяване на прекомерно зареждане, прекомерно разреждане, претоварване работен ток, късо съединение и т. Не припаивайте директно към батерията.
Въпроси, изискващи вниманието на батерията трябва да е напълно заредена преди използване. Не се опитвайте да се разделение на батерията или да экструзию и сблъсък, може да предизвика висока температура на батерията, изгаряне от алкалния електролит пречи на кожата и очите, а също може да се яде дрехи. v
7
температура на съхранение
-535с
една година
8
Макс продължавай изпълнението на ток
1. Външен кожух и външна тръба кожух за извличане на батерията. Късо съединение не е позволено, иначе това ще доведе до трайно увреждане. Зареждайте с помощта на подходящо зарядно устройство. Съхранявайте батерията на хладно и сухо място.
Да се съхранява в хранилище
За да се осигури на батерията, за да се поддържа нивото на капацитета на предлаганата батерия и акумулаторен блок -20~35 C, съхранение, ниска влажност на въздуха, неагрессивные газови условия на батерията, за да се избегне висока температура или висока влажност на въздуха за съхранение, в противен случай това ще доведе до изтичане на батерията, ръжда и нисък капацитет. Батерията не може да се използва в пределните условия, като например : ограничаване на температурата, дълбок цикъл, екстремна презареждане и разряд. Когато батерията не се използва, трябва да го извадите от устройството. Ако батерията се появява шум, висока температура, изтичане и други необичайни ситуации, моля, незабавно прекратете използването.

Декларирани свойства

Капацитет На Батерията:
3400 mah
Номер На Модела:
376882
Пакет:
No
търговска марка:
Литровата енергийна батерия
Размер:
Prismatic
Тип:
Литиево-полимерна
is_customized:
Yes
Номинална Мощност:
3400 mah

Най-добри сделки