• Новинка
ALLOYSEED Wireless Remote Control Switch Receiver Transmitter 220V 1CH RF Wireless Remote Switch Light Lamp LED SMD, за домашна употреба

ALLOYSEED Wireless Remote Control Switch Receiver Transmitter 220V 1CH RF Wireless Remote Switch Light

BGN 11.17
BGN 9.00 -19 %

Сума
Продуктът е наличен

Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние няма да се дават ви за връщане или замяна.той има функции, лесен монтаж и безопасност и надеждност.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!.
Забележка : контролер може да научите фиксиран код / aicc код, общо 20 различни кодови таблици, нова бутона за дистанционно управление, и за нея ще бъде приключено в началото на обучението дистанционно управление. Или пък можете да изберете замени.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.47 инча
Тегло на продукта :
Тегло на панела : около 38 грама
Тегло на дистанционно управление : около 22 грама
Материал : ABS
Работен режим : самостоятелно блокиране, акупресура действие и блокиране (регулируема)
Ръководство За Експлоатация :
Продължително натискане на бутон learn в продължение на 2~3 секунди, изключване на светлина (които са влезли в състояние на обучение), отпуснете бутона на обучение, натиснете произволен клавиш на дистанционното управление и индикатор мигнет 4 пъти, за да се покаже успеха на изследвания. Индикатор лампа разширена от изчезване към успеха.
Технически характеристики :
Работно напрежение : AC 180-240 V
Работна температура : -40~80 градуса
Работна честота : 433 Mhz
Максимално натоварване : 1500 W
Чувствителност на приемане : ≥ - 95 db
Разстояние на дистанционното управление : на 20-40та
Размери на продукта :
Размер корпус : приблизително 80 x 38 x 20 мм/3,15 x 1,5 x 0,79 инча
Размер на дистанционното управление : на около 50 x 40 x 12 мм / 1.Ако не получите поръчката си в рамките на 30 дни след плащане, моля, свържете се с нас.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.
Начин На Свързване :
1, 220 волта ac изход : обучение на един вход на ключа за дистанционно управление, 220 V ac след 220, изход получил L много обществени край, електроуреди, от страна на изход, често започват и N е краят, а просто схема на управление е проектирана. (С изключение на някои страни и APO / FPO)
2. Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. Източник на захранване dc може да варира от 0 V до 24 V. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Този регулатор проконтролирован толковейшим микропроцесор, който може да се използва в управлението на гаражни врати, управление на осветление, управление на двигателя, системата за управление на врати, etc.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ПОМОЩТА НА
ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГАРАНЦИЯ.
Начин за отстраняване :
Продължавайте да държите бутона на обучение натиснат за 8 секунди. Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение.

Декларирани свойства

търговска марка:
Сплавное семе
Воспользуйся:
Универсален
Безжична Връзка:
RF
Пакет:
ДА
Канал:
1
Честота:
433 Mhz

Най-добри сделки