• Новинка
оригинални VLT-EX320LP UHP 230/170 0.9 E20. 9 лампа на проектора за MITSUBISHI EX320U GX-560ST EX330U EW330U гаранция за 180 дни

оригинални VLT-EX320LP UHP 230/170 0.9 E20. 9 лампа на проектора за MITSUBISHI EX320U GX-560ST EX330U

BGN 84.78
BGN 80.00 -6 %

Сума
Продуктът е наличен


Стил на светлина : 100% оригинална лампа за по-добро качество
Доставка : 1-2 работни дни с цялостна опаковка
Гаранция : 180 дни от датата на получаване на лампи
1.
Ако сте били в състояние да намери необходимите модели в нашия магазин,моля, свържете се с нас
ние ще ви предложим подробна информация.Нашето предимство :
1, Ние гарантираме, че всички лампи лумена съвместими са монтирани с първоначални горелки вътре, така че тя ще има най-доброто представяне.
Обикновено, когато ние се включваме проектор, първо трябва да включите в храната, а след това натиснете и задръжте led крушки на панела за управление на проектора, докато зелената светлина не спре да мига. интервал на превключване трябва да бъде около 5 минути. Изключване не може веднага изключете от захранването, но първо трябва да се задържи натиснат лампата на индикатора, докато зелената светлина не замигает, вентилатор за охлаждане на проектора не ще престане да се върти, и най-накрая да изключите захранването. Така че правилният превключвател на захранване на проектора на живот на лампата и на вътрешните части на проектора оказва голямо влияние. опаковка : всяка лампа репроектора поставя в специално опакован кутия с уникален сериен номер. MOQ : 1piece / pieces
2.
2, в същото време, ние имаме 6 месеца гаранция за лампи. 9
Очакваната продължителност на живота : 2000-3000 часа, някои нови проектори до 4000 + часа
Работа за BENQ : Mitsubishi GX-565, Mitsubishi EX320 U, Mitsubishi GX-560 ST, Mitsubishi EX330 U, Mitsubishi GX-560, Mitsubishi EX320-ST, Mitsubishi EW330 U, Mitsubishi EW331 U-ST и т. Също така, честата смяна на източника на храна, но и на проекционную лампа оказва голямо влияние на ток, проекционную лампа ще бъде много лесно да се повреди. До сделките със : моля добросердечно да ни кажете вашето CPF не,ако сте избрали DHL,UPS,TNT, FEDEX . Връщане & политика и по всякаква причина върнете продукт, моля, свържете се с нас за първия си път, преди пускането на спор или да ни даде отрицателна обратна връзка .Не работете повече от четири часа всеки път. Продадохме много проекторных лампи на нашите клиенти от цял свят с добра репутация. кораб : DHL, UPS, Fed Ex. Детайли за препращане Алиэкспресс : За това ще трябва задължение на митническите , то зависи от митническите вашата страна e-пакет : той трябва да е по-дълго време , както и проследяване на имформатион ще бъде твърде късно за самолета. Дарете живот на осветителното тяло:
1.
Модел лампа : VLT-EX320 LP
Мощност : UHP230 / 170 0.
Защото захранване репроектора използвайки пропорционален метод широтно-width модулация на регулатора самеца елен и напрежение ток на основите на устойчив обработка на сила, и да общуват с тези съединения, захранване репроектора с помощта на превключвател на мощност и трансформатор ще работи в по-висока честота, премина в част от процеса на превключване естествено ще се появи значителна загуба на ключа, тези загуби ще бъдат прехвърлени в жегата испущенную извън, тъй като температурата вътре репроектора, плюс електрическа крушка самата дал топлина събрани в репроекторе вътре малък космоса, ще бъде лесно да се направи на явлението взрив на топчета. Така че, доколкото е възможно, ние трябва да обърнем внимание на това, за да проектор всеки път духна работа не по-дълъг от четири часа.
Опаковка
. За да се избегне повреда на тези крушки, ние се опитваме да не се често включва проектор, но също така не забравяйте, че след изключване на проектора, ако искате рестартирате, ще трябва търпеливо да изчакате около 5 минути.
Ако лампата на проектора в продължение на дълго време ще работи, вътрешна система за визуализация на проектора може да се излъчват много топлина, тази топлина ще доведе до бързо повишаване на вътрешната температура на проектора, защото кварцевая стенната лампа на проектора при високи температури ще произвежда явление девитрификации, което води до появата на бели петна, така че голяма съпротива ще спре проникването на светлината, така че местната област на необичайно високите температури и по този начин, ще доведе до по-нататъшно разширяване на девитрифицированной област, така че яркостта бързо спада и е вероятно да доведе до експлозия на лампата.

Декларирани свойства

Номер На Модела:
VLT-EX320LP
търговска марка:
ЛЮМЕНЫ И OEM-ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ
Дълъг Срок На Експлоатация:
висока яркост
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
Живот На Лампата:
2000-3000hours
Тип На Лампата:
Съвместим Гол Лампа
Гаранция:
180 дни
Доставка:
1-2 работни дни
Да работи за :
за Optoma за BenQ за Acer за Infocus
Работа за Mitsubishi:
EX320U, GX-560ST, EX330U, EW330U. и т.н.

Най-добри сделки