• Новинка
Многофункционален Инфрачервено Оборудване За Здравето На Тялото Автомобил Начало Акупунктура Месене На Шията, Рамото Антицелулитен Масажор

Многофункционален Инфрачервено Оборудване За Здравето На Тялото Автомобил Начало Акупунктура Месене На

BGN 136.00
BGN 98.00 -28 %

Сума
Продуктът е наличен

Добре дошли в нашия магазин! Скъпи приятели, бихме искали да установи дългосрочно сътрудничество с нашите клиенти, базирани на взаимно и цялостното развитие ! За плащане : 1) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля,изчакайте няколко минути и опитайте отново, плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни. 2) Ако имате някакви проблеми с плащанията,можете да щракнете върху връзката по-долу За справка , след потвърждение на плащането, ние ще се заемем с тази поръчка и ще го доставим възможно най-скоро ,моля, обърнете внимание! Забележка : 1. Моля, обърнете внимание, че след дълги разстояния на транспортиране ние не можем да гарантираме целостта на опаковката, кутията, купувачите считат, че са съгласни с това мнение. Но ние гарантираме целостта на продукта. Ако на опаковката е деформиран, не влиза в обхвата на оплаквания за качеството, моля, разберете. 2. Преди изпращане на продукта през строги тестове, няма да има никакви проблеми. (Вносни мита / митнически такси / тарифи не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки !Заради проблемите с митническото оформяне,ние не поемаме никакви загуби,моля, разберете!)
Вие трябва да прочетете цялото описание на продукта и известие преди плащане,и вие можете да ни каже, колко да декларират цена по фактура,и се оставя съобщение в съответния ред,и след това да го следваме,е лесно митническо оформяне за вас! Не променяйте нашите снимки! В противен случай ние ще ви уведомим! Всичко на собствен риск !
100% съвсем нов, известен китайски марка, промоция ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, известни одобрение на филмова звезда, благонадежные.
В продължение на около 15 минути машината автоматично спира, което позволява на тялото ви да се отпуснете и същевременно да се получи колата.

Декларирани свойства

Стандартно Напрежение:
220V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
търговска марка:
Фокрелаксер
Размер:
Large
Номер На Модела:
SW362
Приложение:
Шия
Материал:
ABS & TPR

Най-добри сделки