• Новинка
1x такса пробив за SC16IS750 I2C/SPI-to-UART IC

1x такса пробив за SC16IS750 I2C/SPI-to-UART IC

BGN 20.16

Сума
Продуктът е наличен

1x Breakout Board for SC16 IS750 I2 C/SPI-to-UART IC описание на продукта
Това е такса пробив за SC16 IS750, удобно чип, използван за преобразуване на последователни сигнали I2 C или SPI в едноканален висока производителност UART.
Това е такса адаптер SC16 IS750 с интерфейс IIC bus / SPI, 64-байтовой изпращането и получаването на FIFO и вграден ИНФРАЧЕРВЕН порт single UART.
Sc16is750 I2 C bus / SPI bus interface, едноканален висока производителност UART осигурява скорост на трансфер на данни до 5 Mbps, ниско работно и хибернация ток; той също така е предоставила осем допълнителни програмируеми заключения вход изход за приложения. Устройството съдържа малка 24-крак пакет HVQFN и TSSOP, което го прави идеален за преносими и работещи на батерии приложения.
Вътрешен регистровый набор от SC16 IS750 обратно съвместим с широко използван и широко популярен 16 C450. Това прави софтуерът е лесен написано или портированным с друга платформа.
SC16 IS750 също така предлага и други разширени функции, като автоматично управление на хардуера и софтуера на потока, автоматична поддръжка на RS-485 и отменя софтуер. Това позволява на софтуера да се прибират UART по всяко време, което няма нищо общо с хардуера сигнал за нулиране.
Приложение
Автоматизация на производството и управление на технологичните процеси
Преносимо и работещо на батерии обзавеждане
Мобилни устройства за пренос на данни
Техническа Поддръжка
Схема
Sc16is750 технически данни
Пакет 1x такса пробив за SC16 IS750 I2 C/SPI-to-UART IC
Доставка И Доставка
Ние ще достави на международната чрез въздушна поща стълб кит или въздушна поща стълб на Хонг конг, и всяка пратката ще бъде регистриран с проследяване номер. Ние можем да кораб UPS / EMS / DHL / Fed Ex за алтернативен метод перевозкы доставка за отговаряне на такси. Моля, напишете вашия пощенски код за доставка цитати. Международни клиенти могат да се сблъскат със закъснения от страна на митническите или националните пощенски служби. Прегледайте своите беспошлинные лимити. Моля, дайте ни уведомите пред плати, Ако имате нужда от разделя пратката.
Време за доставка времето за доставка на международното летище чрез въздушна поща China Post или въздушна поща Хонг конг доста силно зависи от различни условия на света, той също може да бъде променено от местните климатични условия, пощенска политика и митническа проверка. Въз основа на правилата на пощенска въздушна поща и нашия опит, моля, имайте предвид, че в Сащ / Великобритания / Австралия това отнема около 10-15 работни дни; в Канада-около 12-18 работни дни; в Бразилия / Южна Америка-около 25-35 дни. В Италия / Франция / Испания/ Германия / Източна Европа това отнема около 15-20 работни дни.
Връщане и подмяна и ремонт ние приемаме връщане и подмяна в рамките на 7 дни от получаването на клиента продукти, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни от получаването на поръчката. Продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние. Като предимство за нашите клиенти, ние предлагаме ремонт в рамките на 3 месеца от деня, когато този продукт ще бъдат изпратени след като ремонтът ще бъде направен, ние ще Ви изпратим продукта, но клиентът трябва да плати и двата метода за доставка.

Декларирани свойства

Съвместим Марка/Модел:
Няма
търговска марка:
Q-BAIHE
Съвместим:
Игрова Конзола

Най-добри сделки