• Новинка
Ръчно изработени с дълга дръжка мач размахване с притежателя на естествен бамбук Япония зелен чай 100 Chasen японската чайна церемония инструменти Giftset

Ръчно изработени с дълга дръжка мач размахване с притежателя на естествен бамбук Япония зелен чай 100

BGN 23.82
BGN 22.00 -8 %

Сума
Продуктът е наличен


Чейзен (бамбук бъркалка) - е важен инструмент за разбиване на мача. Този ръчен Чейзен е направен от едно парче естествен бамбук, преработени в тънка щетину. Той помага разбийте прах мач в пенистую пяна, показва вътрешна мекота чай.
Бамбукът, обикновено е с дебелина 2 см-2,5 см и дължина 9-12 виж Има огромно количество бамбукови метли мач на пазара. Тип бамбук, използван за направата на венец от мача, често се случва различни, най-често е ръчна изработка от бял бамбук. Брой работни органи също се различава от венец от към венчику. За да получите най-добри резултати при приготвяне на мача, е препоръчително да закупите размахване на мача.
Посока На Използване :
Препоръчва се пресее прах мача за най-добра пяна и овлажнява Чансен топла вода, за да го смекчи. Сложете 1 лъжица на прах мач в Чаван или една чаена чаша. Изсипете 70cc 80°C-100°C (185 F-кипяща) вода. С помощта на Chasen (бамбук бъркалка) и бързо разбийте Matcha в посока на писането "W" в пенистую пяна.
Продукт : лъжица мач от естествен бамбук с дълга дръжка
Материал : Бамбук
Умения : Ръчна Работа
Размер : дължина венец от 15 см, диаметър 3,5 см; дължина на притежателя на венец от 5 см, диаметър 2,5 см
Опаковка : 1 X бъркалка, 1 x титуляр в кутия
По-Препоръчителни Продукти
Доставка на всички поръчки се изпращат в рамките на 24 работни часа след потвърждение на плащането, ние изпращаме само по подтвержденному адрес на резервацията. Вашият адрес на поръчка трябва да съответства на адрес на доставка срокът на доставка зависи от страната на местоназначението и обичаи, начин на доставка
Това е графика на планираното време на пристигане за справка :
Условия за продажба нашата цена за регистрация включва цените на стоките, разходите за опаковка и данъци за износ, с изключение на международни вносни мита. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Вносни мита, са отговорност на купувачите. Моля проверете с митниците вашата страна определете което тези допълнителни цените ще е до вашата покупка. Всички спорове, произтичащи от вносни мита, бъдат прехвърлени в Ali Express за решаване.
За нас нашето работно време : от понеделник до събота от 9 : 00 ч. до 6 : 00 ( Пекин GMT+8, китайските празници са изключение). Всички въпроси, моля, ние ще се свържем чрез Trade Manager или електронна поща, ни обслужване ще получат обратно към вас с подтверждениями възможно най-скоро, за плащане в рамките на 24 часа, по време на работния временени. Нашата цел осигуряване на по-горните качествени продучты и обслужване на клиентите на най-високо ниво, вашето опознавание ободрит нас значително и ще сте по-добре.
Коментари
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Вашата обратна връзка е много важна за нас. Ние много ценим вашите 5-звездни положителни отзиви.
Ако някакви слабите, моля, свържете се с нас свободно, преди да се дава неутрална или отрицателна обратна връзка, така че ние можем да изпълним вашето удовлетворение. Благодарим ви!

Декларирани свойства

Материал:
бамбук
търговска марка:
ПИНДЕФАНГ
Стил Corolla:
Ретро Японски
Бойниците:
100 pondate, и повече ( моля изпратете ни запитване)
Характеристика:
Естествено, екологично чист, без pb
Доставка:
Безплатна доставка
Други Имена:
Matcha whisk, matcha chasen, matcha tools
Индивидуални услуги:
OEM, ODM
Размер:
Standard
Обемът на:
Спецификация:
350ml

Най-добри сделки