• Новинка
E14-E27 отвън E14 вътре E27 винт-гнездо 3шт притежателя лампи конвертори основата на лампата конвертиране на гнездо светлина гнездо e27 притежателя лампи

E14-E27 отвън E14 вътре E27 винт-гнездо 3шт притежателя лампи конвертори основата на лампата конвертиране

BGN 14.37

Сума
Продуктът е наличен


Обърнете внимание на пълното име на купувача от Руската Федерация и на английски на адрес : mail Китай съобщи ни, че всички поръчки в Руската Федерация трябва да съдържа пълното име на получателя и адрес трябва да бъдат написани на английски език. Пратката не може да бъде предоставен, ако пълното име не се показва, както и за доставка ще бъде отложена, ако адресът е посочен не е на английски език.
Моля, обърнете внимание : 1. тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самия елемент може леко да се различават от горните изображения. 2.край на измерване на облеклото могат да се различават от 1 см до 3 см. поради различния брой на разтягане на тъканите при измерване.Благодаря ви за разбирането.
Уведомление За Честванията На Китайската Нова Година ! ! ! ! ! ! Уважаеми Купувачи, ние ще спрем доставка с 24 януари 2018 г. до 5 март 2018 г. (2018/1/24 - 2018/3/5) Всички растения и корабни компании по това време ще има дълга почивка. Моля,не пускайте поръчка, ако се интересуваме закъснение на доставката. Благодарим ви!
E14-E27 отвън E14 вътре E27 винт-гнездо 3шт притежателя лампи конвертори основата на лампата конвертиране на гнездо светлина гнездо e27 притежателя лампи
3 бр. / лот
Отвън Е14
Вътре E27
един лот е 3шт предмети. ние имаме много други обменните гнездо в нашия магазин, можете да изберете някоя от тях!
За доставка на икономичен срок за доставка на поща обикновено е 7-60 дни, скоро след това ние ще изпратим колет, ще получите номер за проследяване и въведе го в Ali Express, за да покаже, че поръчката е изпратена. След като пратката ще бъде приета пощенска услуга на страната си, подробна информация ще бъде показвана в местния уеб сайт за проследяване на пощенски пратки за страната си. Ако не получите пратката в рамките на очаквания срок на доставка, моля, уведоми ни, за да можем да се свържете с пощенската служба. Моля, бъдете търпеливи до доставяне в пиковите часове, тъй като американската пощенска служба транспортира много по-големи обеми пратки, което може да доведе до забавяне. Плащането сигурно от Ali Express, тъй като тя се съхранява в доверителна сметка, докато поръчка не ще бъдат доставени до вас. Ако се установи, че пратката липсва в пътя, ние ще ви предложим замяна или връщане на парите.

Декларирани свойства

Тип Елемент:
Преобразувател На Притежателя На Лампи
Номер На Модела:
Преобразувател На Притежателя На Лампи
Материал:
Пластмасов Мед

Най-добри сделки